Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nothing-phone-2a-recenze-uvod-nahled.jpg

Recenzia Nothing Phone (2a): Berie ti to najlepšie z vlajkového modelu, stojí však o polovicu menej

Strednú triedu sa vydal osloviť výrobca Nothing so svojím novým modelom Nothing Phone (2a). Na prvý pohľad však nie sú viditeľné žiadne ústupky. V čom tkvie ten rozdiel v porovnaní s vybavenejším modelom? A obstojí vo svojej zdatnej konkurencii? Telefón sme otestovali a prinášame vám recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (RECENZIA): 48 Mpx fotoaparát aj Dynamic Island. Tohtoročný model dáva väčší zmysel než predchodca

Nájsť si v záplave mobilov toho správneho favorita, to sa rozhodol ešte viac sťažiť Apple. Rozporuplný a možno až skoro zbytočný iPhone 14 nechal za sebou a teraz prichádza s iPhonom 15. Prešiel našou recenziou a toto si o ňom myslíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-30-nahled.jpg

Veľmi solídne parametre za málo peňazí. Telefóny Infinix Note 30 chcú zaútočiť na naše peňaženky

Mobilné telefóny Infinix možno stále nie sú na našom území také známe, k ich väčšiemu povedomiu však môže prispieť nová generácia Infinix Note 30. Rad sa skladá zo štyroch modelov. Ako sa od seba líšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: Apple očaril s novými systémami aj AR/VR headsetom

Nové systémy pre všetky Apple zariadenia, upgrade posledného chýbajúceho počítača na procesor Apple Silicon a na záver One more thing. Takto nabitá bola úvodná prednáška konferencie WWDC 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-razr-40-nahled.jpg

Hneď dva nové ohybné telefóny. Motorola predstavila Razr 40 Ultra a Razr 40

Výkonný ohybný smartfón Motorola Razr 40 Ultra bol svetu odhalený spoločne s verziou, ktorá má iba pár ústupkov. Aké sú novinky Motoroly? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-ultra-recenze-nahled-2.jpg

Samsung Galaxy S23 Ultra (RECENZIA): opäť lepší foťák a brutálny výkon

Rad Samsung Galaxy S23 patrí do najlepšie vybavených smartfónových radov histórie. V našej recenzii sme sa teraz pohrali s jeho najlepším zástupcom. Samsung Galaxy S23 Ultra očakávane stavia všetko na lepší výkon a ohromujúce parametre fotoaparátu. Bude to stačiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g23-nahled.jpg

Motorola Moto G23 (PREVIEW): Vyšší výkon a dvojnásobne rýchlejšie nabíjanie

Motorola Moto G23 nemá jednoduchú situáciu. Po podarenom modeli Moto G22 je načase, aby zdvihla latku vyššie. Ako sa jej to darí? To si povieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g53-5G-nahled.jpg

Motorola Moto G53 5G (PREVIEW): Veľa ústupkov, ale podpora 5G

Motorola Moto G53 5G je jednou z noviniek značky. Chce nadviazať na predchádzajúcu generáciu Moto G52. Ako sa jej to darí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold4-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold4 (RECENZIA): vyšší výkon a lepšie fotoaparáty v akcii

Samsung už vo svojom rade Galaxy Z dávno ukázal, že obidva modely, teda Fold aj Flip, nie sú len módne výstrelky, ale svojim výkonom a parametrami dokážu bez problémov konkurovať tým najlepším. Ako si medzi špičkovými smartfónmi vedie najvýkonnejší ohybný telefón súčasnosti Samsung Galaxy Z Fold4? Otestovali sme ho a naše poznatky nájdete v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbl8800-pro-thermo-nahled.jpg

Blackview GBL8800 Pro Thermo (RECENZIA): Skutočne nerozbitný obor s termokamerou

Odolný smartfón Blackview GBL8800 Pro Thermo má vo svojich rukách silnú zbraň. Ide o termokameru, ktorá sa môže hodiť nielen v domácnosti. Je to všetko, alebo Blackview zapracoval ešte na ďalších oblastiach? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (RECENZIA): Smartfón, čo má herné triky v rukáve

Brutálny výkon, rýchle nabíjanie, hravé farebné LED podsvietenie a šikovne ukryté dodatočné tlačidlá – to je v skratke Black Shark 5 Pro 5G. Ako si viedol v našej recenzii? Za čo sme mu vyčinili? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-10-20-nahled.jpg

Rad Realme 10 kompletne predstavený. Ponúkne štyri zaujímavé modely

Rad Realme 10 je tu. Jednotlivé telefóny sa ukázali postupne, prvým na rade bol základný Realme 10, nasledovali pokročilejšie modely. Čo novinky dokážu, kedy sa k nám dostanú a koľko budú stáť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-9-recenze-nahled.jpg

Asus Zenfone 9 (RECENZIA): kompaktný telefón s veľkorysými parametrami

Že toho malé telefóny nemôžu veľmi ponúknuť? O opaku sa nás snaží presvedčiť Asus so svojim novým prírastkom pre tých najnáročnejších. Model Asus Zenfone 9 totiž disponuje takou výbavou, že ho v segmente kompaktných mobilov skrátka nemožno prehliadnuť. My sme si ho otestovali a svoje poznatky sme zhrnuli do tejto recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12t-pro-recenze-nahled_1.jpg

Xiaomi 12T Pro (RECENZIA): výkonná vlajková loď s rekordným fotoaparátom

Xiaomi 12T Pro je telefónom, ktorý má ako jeden z prvých mobilov 200 Mpx fotoaparát. Bude to stačiť na úspech, alebo nás chce presvedčiť aj niečím ďalším? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-srovnani-nahled.jpg

Porovnanie iPhonov: ako sa od seba líšia jednotlivé modely?

Od pôvodného iPhonu z roku 2007 už uplynulo mnoho rokov a kalifornský velikán nezaháľa, každý rok predstavuje ďalšiu generáciu. Vývoj je nezastaviteľný. Porovnanie iPhonu nám ukáže, čo a ako rýchlo sa menilo a mení. Pri rôznych funkciách si ukážeme iPhone porovnanie generácií.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-2t-ce-2-lite-nahled.jpg

OnePlus Nord 2T a Nord CE 2 Lite (PREVIEW): bleskurýchle nabíjanie aj solídny výkon

OnePlus predstavil dve novinky do svojho radu Nord pre strednú triedu. Model OnePlus Nord 2T nadväzuje na veľmi populárny telefón z minulého roku a ponúkne tie najlepšie parametre radu. Naproti tomu, OnePlus Nord CE 2 Lite je odľahčeným dodatkom oznámenia zo začiatku roka. Čo telefóny ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a33-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy A33 5G (RECENZIA): výrobca vylepšoval, kde sa dalo

Mobilný telefón Samsung Galaxy A33 5G patrí medzi solídne vybavené smartfóny pre tých, ktorí nemusia mať nevyhnutne to najlepšie. Aspoň tak sa so svojou cenou a zaradením tvári. Aký je naozaj? To sme preverili a poznatky prinášame v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-iphone-nahled.jpg

Ako odblokovať iPhone (NÁVOD)

zablokovanie odomykacej obrazovky, zablokovanie na sieť určitého operátora či niečo iné? Možností je hneď niekoľko. iPhone je dobre zabezpečený, ale ponúka možnosti, ako ho opäť sprevádzkovať, ak ste napríklad práve zabudli svoje heslo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (RECENZIA): konečne regulárny nástupca radu Galaxy Note

Nadupaný smartfón zo stajne Samsungu je tu. Na prvý pohľad sa prezentuje ako očarujúci mobil, ktorý môže naozaj dosť ponúknuť. Nie každému však môže prísť jeho veľkosť a cena prijateľná. My sme ho každopádne v recenzii vyskúšali a prinášame zhrnutie. Aký je Samsung Galaxy S22 Ultra 5G?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-edge-30-pro-recenze-nahled.jpg

Motorola Moto Edge 30 Pro (RECENZIA): ohromne výkonná a s rýchlym nabíjaním

Ďalšou novinkou roku 2022 sa stáva Motorola Moto Edge 30 Pro. Tento model nadväzuje na úspechy predošlej generácie a niekoľko parametrov ešte vylepšuje. Bude to však stačiť náročnejším používateľom? Viac napovie táto recenzia. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií